29.09.2024.

13:21

Foto: Printskrin

Vesti

Kolega je kriv, ne znam kako su novinari saznali! Pogledajte kako Ćutina poslanica pravda greške u imbecilnom Predlogu zakona (VIDEO)

- U Predlogu postoje neke greške o kojima ste i vi govorili. Tretiranje sumporne kiseline, pogrešna temperatura je napisana i visina rudne rente koliko mi se čini. To su tehničke stvari. Znate, sada će oni o tome da pričaju i da kažu da to znači da ovaj vaš Predlog zakona nije utemeljen na istinitim tvrdnjama. Jel imate vi spremne odgovore na to s obzirom da su te greške fakat našle u vašem Predlogu? - upitala je novinarka tajkunske televizije Danijelu Nestorović na šta joj je Ćutina poslanica odgovorila:

- Istina, da. Ja sam tu zapravo citirala. pošto ja nisam stručna da govorim o tome na kojoj temperaturi se greje sumporna kiselina. Citirala sam doktorku Draganu Đorđević koja se kasnije ispravila - rekla je Nestorović.

Novinarka tajkunske televizije je potom insistirala da se razjasni da li je trajna ili privremena zabrana ono što opozicija traži. 

- Ja to ponavljam kao mantru. Ukoliko u Predlogu zakona stoji zabrana bez vremenske odrednice podrazumeva se da je trajna sve dok se zakon ne izmeni - rekla je Nestorović i nastavila da pravda greške u imbecilnom Predlogu zakona. 

Pogledajte u videu kako je to izgledalo: