30.09.2024.

09:26

Foto: Printscreen

Vesti

Pokopavanje u programu uživo na tajkunskoj televiziji! Profesor Kostić razbio maštarije Miloša Jovanovića (VIDEO)

Naime, Miloš Jovanović, u narodu poznatiji kao Miloš Francuz i obožavalac prištinskih medija, se ne stidi da kaže da je jedini cilj opozicije rušenje Aleksandra Vučića, dok bilo kakav boljitak za Srbiju i njene građane ne pominje. 

Na otvaranju sednice Glavnog odbora stranke istakao je da vlast predsednika Vučića "stoji na staklenim nogama" što itekako nije tačno. 

- Na staklenim je nogama režim Vučića. Verujem da će se to pokazati u još jednom akutnom političkom problemu, a to je borba protiv iskopavanja i eksploatacije litijuma i bora u našoj zemlji. Srpski narod i srpska opozicija neće dozvoliti da zagađuju našu zemlju da bismo spašavali nemačku automobilsku industriju - rekao je lažni intelektualac i još jednom dokazao kako ne zna ili čak ne želi da zna koliko je litijum bitna sirovina u našoj zemlji.

Ovakvim stavom je očito da Jovanović želi da Srbija, ne samo stoji u mestu, već se vrati u ono vreme kada su baš on i njegovi tadašnji saradnici dali sve od sebe da se država nađe na ivici ambisa.

Profesor Svetislav Kostić je tu njegovu izjavo javno ismejao na tajkunskoj televiziji. 

- Ne bih se ja tako kuražio sa staklenim nogama ove vlasti! - rekao je prof. Kostić i jasno istakao da srpski narod podržava Aleksandra Vučića.