30.09.2024.

21:07

Foto: Informer Nikola B.

Vesti

Ovakav luksuz u Evropi ima još samo London! Evo koliko košta noćenje u Sent Ridžisu u Beogradu i šta sve dobijate za te pare

Imaće 125 soba i apartmana s pogledom na grad ili na Savu. U hotelu će se nalaziti restoran na vrhu zgrade s panoramskim pogledom, celodnevni restoran, bar, spa-centar, bazen, teretana i prostor za sastanke i proslave. Inače, od 14. do 39. sprata prostiraće se prvi "Sent ridžis" brendirani luksuzni stanovi, prvi takvi u ovom delu Evrope. Posle 26 najekskluzivnijih destinacija u svetu,  ova kompanija je izabrala baš Beograd na vodi kao idealno mesto za ove megaluksuzne stanove.

Osim stanara i gostiju hotela, u Kuli Beograd moći će da uživaju i svi građani i turisti jer za samo 25 sekundi moći će da stignu do restorana i vidikovca na 41. spratu, odakle se pruža pogled od 360 stepeni na celu prestonicu, reke i znamenitosti poput Beogradske tvrđave, Hrama Svetog Save ili Avalskog tornja.

O tome je pričao i predsednik Vučić:

- Postigli smo nešto što je na kraju postala java svih Beograđana. Sent Ridžis će biti smešten od prizemlja do 11. sprata. Na kraju će na vrhu biti vidikovac od 360 stepeni. Imaćete posebne usluge i batlera, nenadmašne. Imaćete ovo, uz London, jedino mesto gde ćete imati apartmane Sent Ridžis u celoj Evropi, dakle samo London i Beograd, ne postoji drugo mesto u Evropi. Za 15 dana moći ćete ovde i u restoran i spa, i ljudi koji su kupili sebi stanove da u svemu tome uživaju - naveo je Vučić.