02.10.2024.

08:54

Foto: Informer

Vesti

Milo i njegove ustaše, bosanski islamisti i domaći autošovinisti ujedinjeni u mržnji protiv Srba i Srbije: Ovaj video dokazuje da je Vučić bio u pravu!

Međutim, sutradan usledio je žestok odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Imamo jednu zajedničku opsesiju. I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom. Ja je volim, on je mrzi. Oni će da vam kažu: Ne, ja volim Srbiju Nataše Kandić i Nenada Čanka, ali ne vole Srbiju 99 odsto onih koji u njoj žive - rekao je Vučić. 

Nekadašnji predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak oglasio se već sutradan i to na državnoj televiziji BiH za koju su Srbi genocidni. 

- Tačka koju vidim to je da je u Crnoj Gori posle lokalnih izbora u Podgorici i Kotoru došlo do određenih pomaka do razočarenja u ou litijašku priču od pre nekoliko godina koja je bila direktno forsirana od strane oficijelnog Beograda - rekao je Čanak. 

Ubrzo zatim oglasila se i srbomrziteljka Nataša Kandić na svom nalogu na društvenoj mreži "X" i još jednom započela svoje tvrdnje da su Srbi genocidni!

- Dodela odlikovanja Rusiji u Njujorku zbog toga što nije glasala za Rezoluciju o Srebrenici, i najava da će Aleksandar Vučić ista odlikovanja dodeliti i drugim državama koje nisu glasale za Rezoluciju samo ruže lice Srbije- napisala je ona. 

Pogledajte video i uverite se sami: