03.10.2024.

11:16

Foto: Fotoilustracija/Insajder/Sputnik/Gavriil Grigorov/Pool via REUTERS ATTENTION EDITORS

Vesti

Đilasovi i Šolakovi islamisti poručuju: Došlo je vreme da se Vučiću skine glava jer nije uveo sankcije Putinu i zabranio ruske medije!

Tajkun Dragan Šolak, čiji mediji već godinama kritikuju vlast, zajedno sa obaveštajnim centrom "Reporteri bez granica", uputio je kritike srpskoj Vladi optužujući je za navodno nepoštovanje međunarodnih standarda slobode medija (?!) zbog toga što nisu zabranili delovanje ruskih novinskih i televizijskih kuća na teritoriji Srbije?! Detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Odmah potom, ovoj antisrpskoj i antiruskoj histeriji se pridružila i islamistička "Slobodna Bosna", dobro poznata po malicioznom izveštavanju kada je Srbija u pitanju. Očigledno ni ovoga puta nisu mogli da odole prilici da se priključi kampanji koju je u Srbiji započela tajkunska medijska mašinerija Dragana Šolaka.

Ovime tajkunski mediji i "Slobodna Bosna" pokušavaju da Srbiju usmere prema "željenoj" politici zapadnih sila. Očigledno da to što Aleksandar Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji i zabranio ruske medije smeta, toliko da bi islamisti da skinu glavu srpskom lideru. 

Informer

 

Neverovatno je i to da ovako nešto podržavaju Šolakovi mediji, isti oni koji ne prestaju da vuču u megafon o slobodi medija i novinara!

Iako javnosti predstavljaju kao "briga za slobodu medija", ovo je zapravo samo pokušaj uvođenja medijskog mraka, koji Aleksandar Vučić u Srbiji nikada neće dozvoliti. U Srbiji nijednom mediju nije zabranjen rad, ma kakva bila njegova politika!