03.10.2024.

14:12

Foto: Printskrin video

Vesti

Skandal! Hrvat, zagovornik teze da su Srbi genocidni narod, preuzeo koordinaciju lažnih ekologa iz Srbije koji ruše ekonomski napredak i razvoj Srbije!

Naime, danas je održana konferencija za medije u režiji opozicije koju su predvodili tzv. ekolozi Radomir Lazović i Biljana Đorđević, a povod je "podrška koju je Evropska zelena partija (EGP) pružila građanima Srbije u borbi protiv odluke vlasti da dozvoli rudarenje Rio Tinta u dolini Jadra."

Jedan od glavnih govornika na ovoj konferenciji jeste Hrvat Gordan Bosanac koji se zalaže za najgore moguće antisrpske stavove, među kojima je i onaj da su Srbi genocidan narod!

Informer

 

- Genocid u Srebrenici je civilizacijska tragedija i sramota koja nam se desila u Evropi - nažalost i nakon iskustva Drugog svetskog rata. Taj genocid je doista detaljno dokumentovan, utvrđene su činjenice, postoje jasne sudske presude koja su ga potvrdile. Meni je neshvatljivo da ga deo političara i dalje negira i koristi za zaoštravanje retorike - reči su Bosanca, koji sada zdušno podržava lažne ekologe i opoziciju, a koji i lično podržavaju ovaj stav.

Sada su svi zajedno udružili snage kako bi stali na put ekonomskom napretku i razvoju Srbije i time se javno hvale!