03.10.2024.

17:34

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Nebojša Bakarec: Šokantno - Državljanin SAD, Vladimir Đorđević je NATO poslanik Miloša Jovanovića, francuskog državljanina!

Informer

 

Međutim šokantni su razlozi zbog kojih je Vladimir Đorđević glasao protiv Rezolucije o Asanžu. Poslanik Miloša Jovanovića, Vladimir Đorđević je glasao protiv odlične Rezolucije o Asanžu i podržao je višegodišnje nezakonito utamničenje i maltretiranje Asanža iz više razloga. Prvo, tako su mu naložili Vojislav Mihailović i Miloš Jovanović. Vojislav Mihailović je prikriveni NATO lobista i atlantista, agent uticaja SAD i Britanije. Miloš Jovanović je državljanin Francuske i takođe prikriveni NATO igrač. Drugo, Đorđević bi glasao protiv Rezolucije o Asažu, i da mu to nisu naložili Mihailović i Jovanović, zbog toga što Đorđević ima državljanstvo SAD, i on je takođe NATO lobista. Đorđević je kao građanin SAD i agent stranog, američkog uticaja bio u obavezi da glasa protiv Rezolucije o Asanžu, po nalogu svojih šefova iz NATO i SAD. Radi se o neviđenom licemerju i kameleonstvu Vladimira Đorđevića, Miloša Jovanovića i Vojislava Mihailovića. Predstavljaju se kao antiamerički antiNATO političari, i puna su im usta zalaganja za slobodu medija, za prava Asanža, Vikiliksa i demokratije! Kada to treba na delu da pokažu, onda rade po nalogu svojih NATO gospodara. Podsetiću da je Zdravko Ponoš, takođe iz opozicije, predsednik stranke SC, glavni NATO lobista i da je državljanin Hrvatske. Uz to, najmanje još 20 poslanika opozicije ima strana državljanstva. Stoga ne sme da nas čudi što je opozicija izrazito antisrpska! Mnogi imaju rezervnu domovinu na zapadu i služe svojim stranim gospodarima!

Dvoje poslanika Srpske napredne stranke, Biljana Pantić Pilja, Aleksandar Mirković i Dunja Simonović Bratić iz SPS su glasali ZA Rezoluciju o Asanžu. Tako se brane interesi Srbije, i tako se bori za slobodno novinarstvo!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS.