04.10.2024.

11:40

Foto: Tanjug/Ata Images

Vesti

Jesu oni svi ludi ili šta!? Vučić odgovorio Aleksiću i pogodio pravo u glavu: Što je tikva praznija, to je bezobraznija! Bolje neka paze kako voze

Aleksić je govorio o tome kako je Rio Tinto uticao na rezultat izbora u Papui Novoj Gvineji i uporedio tu situaciju sa Srbijom.

Predsednik Vučić je na trenutak ostao šokiran ovom konstatacijom i upitao da li je i njega Rio Tinto doveo na mesto predsednika 2017. godine.

- Jesu oni svi ludi ili šta? Jesu oni...bolje da ne pitam, htedoh da pitam nešto što deca danas pitaju. Trudim se da budem korektan - rekao je Vučić i nastavio:

- Nisu mene vodali kao mečku po nekim drugim državama da budem njihov agent, nego baš tog Aleksića. Rio Tinto su oni doveli, menjali su zakon zbog Rio Tinta, i govorili da je Rio Tinto važan. Pokojni Tijanić je govorio "svako se kreće u krugu svoje pokvarenosti". Ne zna on ni na karti da pokaže Papuu Novu Gvineju. Ali šta da radite, što je tikva praznija, to je bezobraznija - istakao je predsednik Srbije.

Na kraju je prokomentarisao i bahatost Aleksićevog poslanika Nenada Milojičića, koji je juče ujutru napravio saobraćajni prekršaj.

Bolje bi bilo da paze kako voze kroz naseljena mesta. Njegov poslanik je vozio skoro 80 km/h više od dozvoljenog. I posle se još poziva na poslanički imunintet, sram ga bilo - rekao je Vučić.