Autor: Informer.rs

04.10.2024.

20:38

Foto: Informer

Vesti

Spremaju pakleni plan "B" za izazivanje haosa u Srbiji! Vučićević: U toku su dogovori da se Vučić sruši iznutra (VIDEO)

Kako navodi, strani centri moći i ljudi koji rade iznutra spremaju pakleni plan koji planiraju da izvedu do kraja godine.

- Od đilasovaca i Ćute, i ostalih liderčića videli su da nema ništa i sad su krenuli da sprovode plan "B". Pokušavaju da ruše Vučića iznutra, iz njegovog okruženja. U toku su dogovori, pregovori, pritisci, pretnje, u toku su poruke koje se šalju na razne adrese. Imaju samo laži i bolesnu mržnju. Žele da nađu ljude koji bi se pojavili u medijima i svedočili o nekim nezakonitim radnjama.

Ističe da sada planiraju da to naprave u masovnom smislu, da pakuju afere, izmišljaće svedoke saradnike, prisluškivane razgovore, a u toku su dogovori sa nekim medijiskim gazdama

-  Moglo bi se desiti da neki dobitnici koji ne bi postojali bez Vučića krenu da pričaju neke priče. Pokušaće u Srbiji da naprave haos pre Nove Godine.

Zaključuje da imaju ogromnu ambiciju, da otmu srpsku državu i srpske resurse, cilj je da se otme srpski litijum, a već su na tajkunskim medijima podelili zadatke.

- Pokušaće da strašnim lažima sruše Srbiju i predsednika Vučića, a da na vlast dovedu najgore.

Dodaje da nisu pristali svi koji su vrbovani, većina kako kaže nije pristala.