07.10.2024.

12:18

Foto: Foto: Printscreen

Vesti

Samozvani "ekološki taliban" pravi haos u Skupštini! Ćuta ometao svoju poslanicu dok je pričala o litijumu! (FOTO)

Jovanović je u svom maniru, koji nikako ne priliči narodnom poslaniku, ometao svoje kolege dok su pričale tokom debate o litijumu, koju su opozicioni parlamentarci tražili. Ovo možda i ne bi bilo čudno da Ćuta nije prekidao svoju poslanicu Danijelu Nestorović, koja je inače ovlašćeni predlagač izmena Zakona o rudarstvu o geološkim istraživanjima, kojima se traži zabrana litijuma!?!

Informer

 

Ćuta je, naime, u jednom trenutku, sedeći pored Nestorovićeve, podigao plakat na kojem je pisalo "Nećete kopati". Ćutina poslanica je morala da prekine svoje obrazlaganje, ali to Ćutu nije sprečilo da neko vreme drži plakat u kadru!?!

Kada je shvatila da njen šeg neće odustati od ovog "perfomansa", Danijela Nestorović je nastavila svoje obrazlaganje, iako joj to očigledno nije bilo lako zbog ometanja.

Informer

 

Inače, Ćuti u pravljenju haosa u skupštinskoj sali pridružili su se i Radomir Lazović i Miroslav Aleksić. Više o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Pre svega ovoga, opozicija nije bila u sali kako bi obezbedila kvorum, te je sednica koju je opozicija tražila na kraju počela kad su kvorum dali poslanici SNS. Sve o tome čitajte OVDE.

BONUS VIDEO: