08.10.2024.

11:27

Foto: nikola babić/printscreen

Vesti

Šolakov skutonoša iz Crne Gore na zadatku! Ivanović udario na Vučića, zove ga "srpskim voždom" - sledi odgovor srpskog predsednika

Naime, Ivanović u ovom tekstu naziva Vučića "srpskim voždom".

Kao i uvek, i sada je Vučić predstavljen glavnim krivcem za sve što se dešava u Crnoj Gori: političku nestabilnost, krizu Vlade, za kriminal i korupciju koji su ustaljeni u pomenutoj državi.

Dalje kroz tekst se nastavlja sa onim što smo navikli da čujemo od Ivanovića, da Vučić ugrožava Crnu Goru, te da je potrebno da se to okonča, da se sadašnji i bivši predsednik Jakov Milatović i Milo Đukanović udruže kako bi stali na put Vučiću?!

Informer

 

- Ne treba dakle mnogo ekspertize da se vidi kako sve njih, od Vučića do njegovih marioneta u Podgorici, “zabole uvo” za demokratiju, pravnu državu, nepotizam, endemsku korupciju i klanove, već ih jedino zanima ideologija i krečenje, kojima bi od Crne Gore napravili provizorij, crnu rupu pravoslavnog fundamentalizma, ksenifobije i turbo folka - piše Šolakov skutonoša.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je oštar oodgovor na ove sumanute napade i tvrdnje, ali odgovor koji će biti sasut direktno u lice:

- Na sastanku Brdo-Brioni biće vrlo zanimljivo, pošto vidim da je Srbija glavna tema svih napada u Crnoj Gori. Kad ne znaju kako će da rešavaju svoje lokalne koalicije, opet je Srbija za nešto kriva. I manje više to je uobičajeno ali je problem u tome što neki koji misle da mogu da se iživljavaju nad Srbijom imaju pravo još da nam drže pridike - rekao je predsednik Srbije, a više o tome u POSEBNOJ VESTI.

O ovoj temi govorio je i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević: