08.10.2024.

16:39

Foto: Informer

Vesti

VUČIĆ JASAN! Je l' srpska mafija ubija u Crnoj Gori ili je to obrnuto? Kavači i Škaljari nisu beogradske mesne zajednice!

Sami ste doneli odluku da odete od nas. Mi smo rekli u redu je, vaša slobodna volja. Jedino što nismo očekivali da ćete samo dve godine kasnije da priznate nezavisnost Kosova. I sad prošlo je 16 godina i kao, da se okrenemo budućnosti. Jel ćete sutra Ukrajincima u Dubrovniku da se okrenu budućnosti? Šta ih briga za teritoriju, kao što Srbe treba da bude briga, što i oni da brinu za to?! A izgleda da nećete! Izgleda da ste se spremili da do poslednjeg metka branite Ukrajinu, a zato Srbiji može da se uzima teritorija i opet ste vi nešto ljuti na nas. A oko čega to tačno? Jel srpska mafija ubija u Crnoj Gori ili je to obrnuto? Ili to niko ne sme da vam kaže u lice. Kavači i Škaljari su mesta odavde, nisu beogradske mesne zajednice. Možete da vodite hajku protiv mene koliko hoćete, istinu da zaustavite ne možete. Činjenice da se zaustave ne mogu - jasan je bio Vučić.

Nećemo biti džak za udaranje, iako želimo dobre odnose sa Crnom Gorom, istakao je Vučić.

- Mi nismo bezubi. To je moj odgovor onim medijima koji vode hajku. A ovim političarima iz prošlosti neću da se bavim, ispoštovaću molbu predsednika Milatovića - naglasio je predsednik.