09.10.2024.

09:31

Foto: printscreen

Vesti

Crno na belo: Ovaj video je dokaz kako opozicija obmanjuje građane Srbije!

Nestorovićeva i njeni kompanjoni otkako su predali imbecilni i nepismeni Predlog zakona o zabrani istraživanja  i iskopavanja litijuma i bora svakodnevno se pravdaju zbog grešaka koje taj zahtev sadrži.

Posebno je sporan termin "trajna", koji je izostavljen iz Predloga, a kako se pretpostavlja da bi se iskopavalo kada sadašnja opozicija dođe na vlast.

Kako je Nestorovićeva više puta ponavljala, reč "trajna" nije neophodna i da se to navodno podrazumeva, a to je ponovila i u jučerašnjem gostovanju kod Ljubice Gojgić. Međutim prvog dana skupštinskog zasedanja Nestorovićeva je pročitala spornu reč!

Ona je svoje izlaganje započela rečenicom koja glasi:

- Predlog je i da se iskopavanje trajno zabrani!

Ovde na delu imamo pokušaj manipulacije i obmanjivanja javnosti jer Nestorovićeva čita nešto što uopšte, i prema sopstvenom priznanju, ne stoji u zahtevu!

Pogledajte i uverite se sami:

Podsećamoo, Marinika Tepić, desna ruka tajkuna i vođe opozicije Dragana Đilasa, priznala je juče na opozicionoj N1 da se ona i njeni kompanjoni zalažu za zatvaranje svih rudnika, a da je sednica u Skupštini samo paravan iza kog se kriju kako bi imali alibi da sprovode nasilje.Više o tome KLIKOM OVDE.