Autor: Informer.rs

09.10.2024.

12:15

Foto: Ata images

Vesti

INFORMER POSLAO POKLON ĆUTI: Ovome je morao da se obraduje!

Vučićević je ovu informaciju obelodanio u prvom Kolegijumu Informer televizije.

- Ćuta je u Skupštini izreklamirao Informer, pričao o našoj televiziji da mi kao vređamo poslanicu Danijelu Nestorović, što nije tačno! Nigde je nismo uvredili, a on je pretio da će doći kod nas na televiziju da nam nešto objasni. Ja sam ga juče zvao pet puta, i evo i sad da ga pozovem - Ćuto, Aleksandre Jovanoviću, kad god ti hoćeš, čekam te u bilo kom studiju Informer televizije, da razmenimo argumente. Uživo sve, nema laži, nema prevare, nema montaže, nema ničega. Izvoli dođi - rekao je Vučićević i konstatovao da Ćuta ne sme da dođe jer nema argumente.

Informer

- Samo da kažem i to, jutros sam Ćuti, već bi trebalo da je stiglo, na poslanički klub poslao sam jednu kolekciju najboljih srpskih vinjaka, da mu se zahvalim na reklami - rekao je Vučićević.

Inače, kako smo već pisali, Ćuta je na sednici u srpskom parlamentu koji je uživo prenošen na Radio televiziji Srbije, rekao da smo vređali Danijelu Nestorović, a istina je naravno, potpuno drugačija.

Informer

Na Informer TV samo je pušten prilog iz skupštine u kom Nestorovićeva govori o "dobroćudnim penzionerima", "punokrvnim pastuvima" i "pticama u letu".

Kako je to izgledalo pogledajte u video snimku.

A kako je Ćuta pretio redakciji Informera, pogledajte takođe u videu ispod.