09.10.2024.

16:30

Foto: Ata images

Vesti

Uhvaćena u laži! Ćutina poslanica tvrdila da joj je neko izbušio gume, a evo šta se desilo! Vulkanizer sve rešio!

Nestorovićeva je, naime, u Skupštini ustvrdila da joj je neko jutros probušio gume i tako navodno pokušao da je spreči da dođe u "govori istinu", kao i da je slučaj prijavila policiji.

Iz MUP, međuti, prvo su saopštili da je Nestorovićeva prvo u sali parlamenrta rekla da je obavestila policiju, pa tek onda telefonom pozvala policijsku stanicu!?! Osim toga, nije došla u policijsku stanicu da podnese prijavu. Više o tome čitajte OVDE.

MUP je, potom, razrešio čitavu "misteriju", zapravo raskrinkao je neverovatne laži Danijele Nestorović.

"Postupajući po telefonskoj prijavi narodne poslanice Danijele Nestorović da je neko izbušio gume na njenom automobilu, izlaskom na lice mesta policija je izvršila uvid u snimke bezbednosnih kamera koje pokrivaju parking ispred zgrade, kojom prilikom nije uočeno ništa od prijavljenog. Takođe, obavljen je informativni razgovor sa stanarima zgrade u kojoj oštećena stanuje, kojom prilikom su izjavili da nisu uočili ništa od prijavljenog.", navodi se u saopštenju, i dodaje:

"Daljim radom identifikovana je vulkanizerska radnja u kojoj je izvršena popravka navedene gume na automobilu. Obavljen je razgovor sa vlasnikom vulkanizerske radnje na okolnosti prijave. Tom prilikom on je izjavio da je oštećena Nestorović Danijela dana 9.10.2024.godine, oko 7,30 časova sa svojim vozilom pristupila u njegovu radnju, trazeći da joj popravi prednju levu gumu koja je izbušena. Vulkanizer je skinuo točak sa vozila i izvršio provere kojom prilikom je utvrdio da guma nije probušena (nema fizičkih oštećenja), već je samo ispumpana. Nakon što je napumpao gumu i istu montirao na vozilo, Danijela je napustila vulkanizersku radnju. Vlasnik vulkanizerske radnje je, takođe, napomenuo da je po dolasku u njegovu radnju Danijela saopštila da ne zna da izvrši zamenu guma.O obavljenom razgovoru sa vlasnikom  sačinjena je službena beleška o obaveštenju primljenom od građanina.", piše u saopštenju MUP.