Autor: Informer.rs

09.10.2024.

18:10

Foto: printscreen

Vesti

Predsednik za Informer pred Samit Ukrajina-Jugoistočna Evropa: Bez obzira na istoriju porodice Vučić, sve probleme, siguran da Srbiju i Hrvatsku čekaju bolji odnosi u budućnosti! (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana i na konferenciji, Samita lidera Brdo - Brioni u Tivtu i danas na Samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa dosta se govorilo se o Srbiji, stoga je predsednik veoma koncizno obrazložio zbog čega je koncipiran baš takav scenario. 

- Svako misli da je vreme da nam očita lekciju - bukvicu, nemamo nikakav problem sa tim. Važno je šta će biti u budućnost. Ukoliko me pitate, bez obzira na ličnu istoriju porodice Vučić, sve probleme i spaljivanje naših kuća 1992. godine, kao i sve ono što se dogodilo mojoj porodici 1941. godine, sasvim sam siguran da Srbiju i Hrvatsku čekaju bolji odnosi u budućnosti - bio je jasan, a potom nastavio da odgovara na pitanja novinara.

Vučić se osvrnuo se i na sve učestalije prisustvo Vjose Osmani kako na današnjnem Samitu, tako i na konferenciji koja je održana prethodnog dana. 

- Vjosa Osmani je bila prisutna i prošle godine u Tirani, i pretprošle u Atini, svi iz Evrope to tako rade kad ih pozivaju - istakao je tokom javnog istupanja za Informer.