10.10.2024.

08:31

Foto: printscreen

Vesti

Ko je dama u nervozi koja bušne gume vozi?! Danijela Nestorović i njeno putešestvije od kuće do Skupštine sa "izduvanim gumama" na automobilu (VIDEO)

- Obratila sam se kao i svaki put do sada građanima Srbije i na ovom mestu ću reći da me niko neće sprečiti da govorim istinu i da iznosim sve ono što građani Srbije misle, a ne mogu nigde da izgovore, niti da se njihov glas čuje. Naime, jutros pre nego što ću da krenem u skupštinu, zatekla sam probušene gume na svom automobilu i želela bih da se zahvalim svima onima koji misle na moje dobro - rekla je Nestorović. 

Predsednica Skupštine Ana Brnabić istakla je da Nestorović laže, a da ne trepne, jer je na njeno pitanje da li je prijavila bušenje guma policiji odgovorila potvrdno, a tek ih je potom zvala.

- Čula sam da ste rekli da vam je neko izbušio gume na automobilu. Da li ste prijavili ministarstvu unutrašnjih poslova? Da bismo mogli da reagujemo - rekla je Brnabić. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je povodom prijave poslanice Danijele Nestorović da su joj probušene gume na automobilu, da je nakon izvršenih provera utvrđeno da gume na njenom vozilu nisu bile probušene, već da je samo jedna guma bila izduvana.

Nestorovićeva je zatim pokušala da demantuje da je predsednica Slupštine nju pitala da li je prijavila MUP-u to, a onda pokušala da objasni zašto je lagala, uz obrazloženje da ne može da komunicira sa Brnabić i da objašnjava koliko je žurila da bi stigla na sednicu Skupštine.

Pogledajte video-snimak ispod: