10.10.2024.

10:13

Foto: Peđa Milosavljević/video printscreen

Vesti

ĆUTA SE UPLAŠIO! Ne sme da dođe u Informer pa laže: Javno zapretio Draganu J. Vučićeviću i našoj redakciji, pa se popišmanio! (VIDEO)

Gledam Vučićevića na Informeru juče. Ja ću doći kod njega na Informer, pa preda mnom neka kaže to što je rekao o Danijeli Nestorović. Hoću da idem da mu kažem! -  najavio je svoj dolazak pre dva dana. 

Sada Ćuta priča malo drugačiju priču!

Na pitanje našeg novinara kada će da dođe na našu televiziju, kao što je i najavio, on tvrdi da je rekao da čeka prvo izvinjenje, pa će onda dođe - a to nije tačno, i to dokazuje video-snimak iznad

- Da poručim vašem glavnom uredniku što vređa žene da dođe ovde, ap to što je rekao za Danijelu Nestorović, ako ima muda da joj kaže to ovde u oči. On je novinar, može da dođe ovde, ona će ga sačekati ovde. Kad god hoće, neka dođe. Ja nisam najavio dolazak, rekao sam prvo da se izvini pa ću da dođem. Ima li majku, ženu, sestru, pa nek kaže svojoj ženi to što je rekao... - rekao je Ćuta i nigde nije tražio izvinjenje kao uslov za svoj dolazak! 

Kao po starom, Aleksandar Jovanović Ćuta "pljune pa poliže" ono što je rekao. Ne može se uhvatiti ni za rep ni za glavu.