10.10.2024.

14:53

Foto: Tanja Andric

Vesti

Đurđev je potrčko stranih interesa i trbuhozborac isluženih političara! Kozarev: Da li da nadležni organi obelodane za čiji račun plasira ove opasne laži?!

Kozarev je u regovanju na lažne tvrdnje Đurđeva da je ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić u Estoniji tajno pregovarao o mogućoj prodaji srpskih tenkova M84 toj zemlji.

- Lažni podržavalac predsednika Aleksandra Vučića i premijera i predsednika SNS Miloša Vučevića, a zapravo politički protivnik svega što su predsednik i stranka uradili za Srbiju, čovek čija se cela karijera svodi na političko reketiranje i profiterstvo, a javnost bi bila šokirana da zna sve detalje njegovog delovanja. Da li je potrebno da nadležni organi utvrde i obelodane za čiji račun Đurđev plasira ove opasne laži - upitao je Kozarev i dodao: 

- Za razliku od njega, ministar spoljnih poslova i potpredsenik SNS Marko Đurić iza sebe ima više od decenije borbe za srpske interese, od Kosmeta do celog sveta, uključujući i hapšenja i rizike po život, nikada ne skupljajući jeftine poene, ne osvrćući se na laži poput onih koje uporno za deviznu nadoknadu plasira Đurđev.