Autor: Informer.rs

10.10.2024.

19:04 >> 19:15

Foto: Tanja Andric/printscreen

Vesti

INFORMER SAZNAJE! Ćuta zakukao kao dete, pa lagao policiju da je Brnabićeva htela da ga udari!

Perfidno je sačekao pravi momenat, da nakon završetka sednice priđe policajcima i skupštinskom obezbeđenju u  holu, i upita ih da li su videli da je predsednica Skupštine Srbije bila na korak od toga da fizički nasrne na njega. Vidno iznenađeni, odgovorili su da ne veruju u tu priče, te da ona nije takva i da ne bi nikada udarila čoveka sa naočarima.

Ćuta je ostao unezverenog pogleda, vidno potresen, s obzirom na to da mu ni ovog puta nije pošla za rukom diletantska afera - nedostojna zdravorazumnog čoveka. Pitamo se, dokle?

Informer

 

Podsetimo, U Skupštini Srbije današnjim glasanjem kojim je odbijen predlog za izmenu Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, završena je prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja. Sednica je počela u ponedeljak, a na njoj je razmatrana samo ta tačka dnevnog reda koju je iniciralo 86 poslanika opozicionih partija i tri samostalna poslanika. Tokom višednevne rasprave opozicija je zastupala stav da će eksploatacija litijuma naneti ekološku štetu i da od toga neće biti velike ekonomske koristi.