11.10.2024.

08:09

Foto: Reuters/Aleksandar Jovanović Cile/Zoran Sinko/printscreen

Vesti

Tandem za vrhunsko baljezganje! Pavle Grbović, Ramiz Salkić i Slobodna Bosna udarili na Anu Brnabić - besni jer Srbi nisu genocidan narod!

Islamistička "Slobodna Bosna", poznata po utemeljenim mrziteljskim tekstovima o Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću, ne prestaje da propagira besmisleni narativ, a sada je "na tapetu" bila i Ana Brnabić - predsednica Skupštine Srbije - koja je imala validan odgovor na stav poslanika Pavla Grbovića tokom javne debate u Skupštini, koji je bio i više nego zabrinjavajuć, a ticao se takozvanog genocida u Srebrenici.

Slobodna Bosna je po starom dobrom receptu brže-bolje potrčala da podrži bilo kakav srbomrziteljski stav, te ne čudi što je u svom peru prenela reči Pavla Grbovića, predsednika PSG, a kojeg je podržao i Ramiz Salkić, bošnjački poslanik u skupštini Republike Srpske, koji konstantno potenciraju narativ o navodnom "genocidu" u Srebrenici. 

Sada su se zajedno Salkić, Grbović i Slobodna Bosna obrušili na Anu Brnabić i državu Srbiju. 

"Ani Brnabić stigao odgovor iz Republike Srpske: „Negiranje genocida od strane visokih zvaničnika Srbije potvrđuje njihovo ideološko slaganje sa počiniocima genocida…"", piše u naslovu Slobodne Bosne! 

Informer

 

Očito je da je jedini smisao srbomrzaca u ovakvim napadima na Srbiju, Srpsku, predsednika Aleksandra Vučića, sada i Anu Brnabić.  Zapravo, medijska mašinerija Slobodne Bosne neprestano širi dezinformacije, iskrivljuje realnost i podstiče mržnju, kojoj se olako pridružuju najgori hejteri slobodarske i prave srpske politike. S druge strane, Vučić je taj koji neprekidno i neumorno poziva na jedinstvo i saradnju!