Autor: Informer.rs

11.10.2024.

14:07

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

RASPAD SISTEMA U OPOZICIJI! Osam njihovih poslanika nije glasalo za predlog zakona protiv litijuma, uključujući i lidera Miloša Jovanovića!

Iako su danima unazad zahtevali hitno održavanje sednice Skupštine Srbije na kojoj bi se raspravljalo o litijumu, iako su najavljivali da će se žestoko boriti protiv eksploatacije litijuma u dolini Jadra, čak osam opozicionara nije glasalo za opozicioni predlog zakona!

A među njima je i Miloš Jovanović!

Pored Jovanović, koji je u više navrata najavljivao nekakve ustanke i vaninstitucionalni način borbe protiv vlasti u Srbiji, za opozicioni zakon nije glasao ni Siniša Ljepojević (Mi glas iz naroda), kao ni Branko Lukić (Mi snaga narada).

Informer

Za opozicioni predlog nisu glasali ni Zoran Sandić i Nenad Tomašević iz koalicije NADA, nisu glasali ni Šaip Kamberi i Vladimir Pajić (PSG-SDA-PDD) kao ni Peđa Mitrović iz SSP.

O svemu ovome piše čak i tajkunski Danas pod kontrolom Dragana Šolaka, koji je i u ovoj prilici našao za shodno da napadne predsednicu parlamenta Anu Brbnabić optužujući je da "prebrojava" ko od opozicionara nije glasao za zabranu iskopavanja litijuma.