12.10.2024.

07:32

Foto: Foto: Tanja Andrić

Vesti

Ustaško ludilo bez premca! Hrvatski političari kipte od besa: "Vučiću, četniče, draže bi nam bilo da je neko drugi na čelu Srbije" (VIDEO)

S obzirom da su ovog puta na sav glas zakukali hrvatski političari preko svojih medija da bi im bilo draže da je neko drugi na čelu Srbije, nema sumnje da je ovo još jedna potvrda da predsednik Vučić radi prave stvari. 

Posvetivši mu skoro celu emisiju i govoreći samo o njegovim posetama i sastancima hrvatski RTL je pitao svoje sagovornike šta o Vučiću misle svi koji se kandiduju za predsednika Hrvatske, a onda su usledili neverovatni odgovori koji pokazuju sav ebs hrvatskih političara! 

Dragan Primorac, kandidat HDZ-a, rekao je: 

- Izjava Vučića da potpuno drugačije od Hrvatske misli o srpskoj agresiji na Republiku Hrvatsku je neprihvatljiva. Vučić de fakto relativizuje velikosrpsku agresiju!

Miro Bulj, kandidat MOST-a: "Vučiću, četniče, mrš iz Hrvatske!"

Marija Selak Raspudić, nezavisna kandidatkinja: "Vučiću bi najveći politički šamar bio da mi budemo lideri u ovom delu Evrope!" (znači, Srbija je danas lider!)

Ivana Kekin, kandidatkinja MOŽEMO: "Meni bi bilo draže da je neko drugi na čelu Srbije ali Vučić je legitimno izabrani predsednik!"