Autor: Informer.rs

17.10.2024.

12:26

Foto: printscreen

Vesti

PRLJAVA KAMPANJA HEJTERSKIH MEDIJA! MUP na udaru tajkunskog Danasa: Opasna podmetačina!

Na ovakav zaključak upućuje besramno pisanje tajkunskog Danasa, niskotiražnog tabloida iz portfolija Junajted medije, koji je u objavio članak pod naslovom Policija na protestima: "Vučićev pritajeni tigar ili zaštitnik građana?", u kom se MUP optužuje da namerava da primenjuje represivne mere prema demonstrantima iz redova lažnih ekologa koji mesecima unazad terorišu Srbiju.

Iako je opšte poznato da je srpska policija jedna od tolerantnijih, neki bi rekli i preterano tolerantna prema onima koji blokiraju međunarodne autoputeve i važne saobraćajnice, to ne smeta tajkunskim glasilima da izlaze sa ničim dokazanim tezama da srpska policija namerava da prekoračuje svoja ovlašćenja.

Informer

O kolikom licemerju dežurnih hejtera je reč svedoče i akcije policija takozvanih demokratskih i razvijenih država Zapada, koja, kako je Infomer u više navrata već pisao, blokade institucija razbija, a vinovnike privodi, bez mnogo objašnjavanja i obrazlaganja.

Poslednji takav primer o kom smo pisali odnosi se na takozvanu ekološku aktivistkinju Gretu Tunberg, o čemu opširnije možete čitati u posebnoj vesti

---------------------------------------------------

AKO STE PROPUSTILI - Kako je opozicija počinila političko samoubistvo?