20.10.2024.

10:38

Foto: Ataimages/Printscreen

Vesti

Totalno ludilo mozga! Opozicioni novinar tvrdi: Ako krene jalovina iz planiranog rudnika u Jadru neće moći da je zaustave ni brane dabrova! (FOTO)

Georgiev izgleda da totalno ne poznaje geografiju Srbije, pa tvrdi da će jalovina iz potencijalnog rudnika litijuma u Jadru ugroziti dabrove u Zasavici. On to tvrdi u svojoj kolumni u tajkunskom glasilu "Danas". Da nije smešno bilo bi tužno!

- U samoj Zasavici, dok se vozimo brodom, slušamo od lokalnog vodiča o raznovrnosti biljnog i životinjskog sveta, upoznajemo se sa tim spomenikom prirode koji, na sreću, još uvek nismo stigli da uništimo. Najupečatljivija je priča o dabrovima koji ponovo tu žive, prave svoje porodice i dižu brane. Ako krene jalovina iz planiranog rudnika u Jadru neće moći da je zaustave ni brane dabrova - piše ovaj tajkunski novinar.

Informer

 

Notorne gluposti

Ovo nije prvi put da Georgiev piše notorne gluposti. Georgiev, takođe, ne propušta priliku da napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i to zajedno sa takozvanim "kosovskim premijerom" Aljbin Kurtijem.

Informer

Aljbin Kurti

Predsednik države Aleksandar Vučić, inače, u više navrata je žestoko odgovorio na napade i provokacije tajkunskog novinara Slobodana Georgieva.

Informer

Aleksandar Vučić

---------------------------------------------

AKO STE PROPUSTILI - Šta meštani pričau za Ćutu i Kokanovića