21.10.2024.

09:14

Foto: printscreen

Vesti

Milivojević pominje plaćeničku vojsku, Srbe krivi za ratne zločine i priznaje: Ja sam pustio albanske teroriste iz zatvora!

Naime, Milivojević je u starom maniru imao zapaljive izjave koje imaju za cilj zastrašivanje naroda, a ono što je posebno iznenadilo jeste priznanje u vezi sa albanskom teroristkinjom Brovinom.

Podsećamo, ona je u decembru 1999. godine bila optužena i osuđena na 12 godina za terorističke aktivnosti, tačnije zbog namere da izvrši terorističke akte tokom vazdušne kampanje NATO.

Međutim, Vrhovni sud Srbije je posle 2000. godine poništio tu presudu, a ona je, kako se pisalo, puštena na slobodu zahvaljujući međunardonim pritiscima.

Sada je Milivojević priznao da je tražio da se ona oslobodi!

Takođe, Brovina je 2019. godine šokirala javnost tako što je ustvrdila da poseduje fotografiju silovane Albanke, pokazala je medijima, i navela da je dobila dozvolu od porodice da je objavi. Tvrdila je i da joj je poznat identitet te Albanke koja, kako je rekla, poznaje svoje silovatelje i spremna je da to posvedoči i na sudu.

Samo nekoliko sati kasnije, mediji su razotkrili ovu monstruoznu prevaru, i utvrdili da je reč o fotografiji, odnosno kadru, sa jednog pornografskog sajta i to iračkog!