22.10.2024.

07:56

Foto: printskrin Instagram

Politika

Pola osam je, polećemo za Slovačku! Vučić se oglasio pre trilaterale u Komarnu: Verujem u odličan sastanak, na putu je i Dačić, kome se spava! (VIDEO)

Predsednik Vučić se neposredno pre poletanja oglasio na svom Instagram profilu i malo se našalio sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem. 

- Evo pola osam je, polećemo za Slovačku. Verujem u odličan sastanak sa Ficom i Orbanom. Iskreni prijatelji Srbije. Na putu za Slovačku je  Dačić, kojem je teško bilo da ustane, a, pošto ga znam, pokušaće da odspava u avionu, ali nema šanse da mu to dozvolimo - poručio je predsednik Vučić i pokazao na Dačića uz opasku:

- Samo da se vidi kako je pospan, jedva gleda i namerava da legne ovde. On misli kad je ustao u 7 da je ustao kao pekar - našalio se predsednik još jednom. 

Predsednik Vučić je takođe objavio sjajne vesti. 

- Jedna dobra vest i velika moja zahvalnost, čestitke Fudbalskom klubu Crvena Zvezda i Košarkaškom klubu Partizan, platili su u potpunosti sve svoje poreske obaveze državi, to je primer i za sve druge. To je velika poruka za sve naše klubove - rekao je predsednik.