23.10.2024.

11:13

Foto: printscreen

Vesti

Kolumnista tajkunskog "Danasa" očajan: Polagali smo nade da će Hil da sruši Vučića, a on mu postao partner

Krstić je u očaju rekao da je američki ambasador Kristofer Hil, koji je rekao da litijum šansa za Srbiju, postao zapravo koalicioni partner Vučiću.

Ja bih samo podsetio kako su se velike nade polagale u trenutnog ambasadora SAD Kristofera Hila kada se najavilo da će da dođe, da je on jedna udarna pesnica u vreme Miloševića bio, da sada konačno dolazi tenk iz SAD-a...i evo šta se dešava, Kristofer Hil je maltene koalicioni partner Aleksandru Vučiću! - glasio je komentar opozicionara Nikole Krstića.

Kako se čini, čitava postava tajkunskog "Danasa" iz sve snage učestvuje u zajedničkoj kampanji sa opozicijom te vest da predsednik Vučić neće ići na samit BRIKS u Rusiji u tajkunskim medijima veštački se forsira kao glavna politička tema u Srbiji, ali sa strašnom dilemom.

Crno na belo

Dokaz za ovu tvrdnju su i dva teksta objavljen na portalu tajkunskog megafona Danas, koji na udarnom mestu drži naslov: "Ulizivanje Putinu" i "Slanjem Vulina Vučić ponizio Putina".

Informer

Tekst u listu "Danas"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći i samitu BRIKS u Kazanju, rekao je da će delegacija Srbije biti na samitu BRIKS u Rusiji.

Informer