26.10.2024.

14:59

Foto: Informer

Vesti

Među lažnim ekolozima koji blokiraju put pojavio se Dušan Petrović! Dok su građani u panici, Zelenović se smeje! (FOTO)

Reč je, podsetimo, o čoveku koji je u vreme vladavine DS vedrio i oblačio po Šapcu (ali i mnogo šire) i nema stvari koju je neko mogao da uradi bez njegovog amina.

Sada je došao da zajedno sa lažnim ekolozima maltretira građane i blokira ulicu, a njegov saradnik Zelenović se smeje dok su ljudi u panici.

Građani u Šapcu koji je blokiran od strane šačice lažnih ekologa ne mogu da stignu do svojih porodica od kojih je nekima potrebna i pomoć.

-  Na šta ovo liči? Kakve ovo veze ima sa Rio Tintom? Ja sam pošla da obiđem bolesnu nepokretnu sestru. Da je odnesem lekove. I da joj pomognem. Treba ovde satima da sedim i da ja čekam.Da li ja mogu da idem kao miran građan i da obiđem svoju bolesnu sestru? Dokle? - upitala je jedna sugrađanka.

Petrović je inače blizak saradnik Nebojše Zelenovića, a pojedini ga smatraju i njegovim političkim ideologom.

Podsetimo, "veliki protest" lažnih ekologa Zlatka Kokanovića i Aleksandra Jovanovića Ćute opet je doživeo svoj "vrhunac" time što se ponovo okupila šaka jada da blokira ulice, ovog puta u Šapcu!

Informer

 

Fotografija napravljena iz drona govori više od hiljadu reči - u Šapcu se skupilo najviše pedesetak ljudi. 

Informer

 

Takođe, građani su vidno besni jer ih ova šaka jada ometa u svakodnevnim obavezama... 

- Nisam zadovaljan ovim zaustavljanjem na putu, auto valjda treba da prođe, a ja sada zbog njih ne mogu da stignem kući. Nema šta da kažem, nisam pristalica blokada - rekao je jedan od sugrađana.