17.07.2018.

11:50

Foto:

Vesti

ONI MISLE DA SMO MI IDIOTI! "Koka-kola" ukinula i hlađenje boca od 1,5 litar!

Ako hoćete da se osvežite hladnom "koka-kolom", imate dve mogućnosti - ili da kupite rashlađena manja i skuplja pakovanja, ili da ona veća rashlađujete sami. Do nedavno, u frižiderima su se mogla naći sva pakovanja, osim onog najvećeg od dva litra, međutim, sada se više ne hlade ni boce od litar i po.

Kako su nam javili čitaoci, a u šta smo se i sami uverili na terenu, "koka-kolu" u boci od dva i litar i po možete da kupite samo mlaku, van frižidera. Trgovcima je po naredbi ove kompanije dozvoljeno da hlade samo limenke, boce od 0,5 litara, kao i one od litar.

"KOKA-KOLINA" VELIKA WOAH PREVARA! U jeku nagradne igre APLIKACIJA NE FUNKCIONIŠE!

- Prošle godine, upravo iz tog razloga, prešli smo sa "koka-kole" od dva litra, na litar i po. Četvoro nas je u porodici i zaista nam se ne isplati da kupujemo manja pakovanja. Međutim, od skora nema rashlađene ni "koka-kole" od litar i po. Pitao sam prodavca u marketu o čemu je reč i rekao mi je da je takvo naređenje, da se u "Koka-kolinim" frižiderima mogu hladiti samo pakovanja do litar - ukazala nam je čitateljka Marina Jović.

Informer


Tragom ove priče, zaređali smo po prodajnim objektima, od trafika, preko mini-marketa, pa do megamarketa, i sami se uverili da više nigde nije moguće kupiti hladnu "koka-kolu" od litar i po. Svuda smo dobili iste odgovore - stigla je naredba da se dvolitarska i "koka-kola" od litar i po ne hlade.

Od svih trgovaca smo dobili iste odgovore - stigla je naredba da se ni "koka-kola" od litar i po ne hladi
85,5 dinara je skuplji litar "koka-kole" kada je kupujete u limenci nego u flaši od 2 l

Limenka "koka-kole" zapremine 0,33 litra košta 50 dinara, boca od pola litra 60, zatim od litra 80 dinara. Pakovanje od litar i po je 99 dinara, a dvolitarsko košta 129 dinara.

Evo kako izgleda poređenje manjih pakovanja sa ovim najvećim. Ako kupujete limenku, to je najskuplja varijanta, jer u tom slučaju litar "koka-kole" košta 150 dinara. Ukoliko izaberete bocu od pola litra, litar će vas koštati 120 dinara. Pakovanje od litra, kao što smo i napisali, košta 80 dinara, a ako se odlučite za bocu od litar i po, u tom slučaju litar "koka-kole" je 66 dinara. Najjeftinije je svakako pakovanje od dva litra, gde je litar ovog napitka 64,5 dinara.

BAGRA! ZAVLAČE NAM RUKU U DŽEP! Na koka-koli piše 50, A PLAĆAMO JE 60 DINARA!

U prilog tezi da je cilj kompanije da prodaje što više manjih, a skupljih pakovanja ovog napitka ide i to što u nagradnim igrama koje organizuju učešće je dostupno samo onima koji izaberu limenke ili manje boce.

Tagovi: