22.04.2020.

16:02

Foto:

Vesti

GRAĐANI OBRATITE PAŽNJU! VAŽNO UVERENJE MOŽE DA VAM STIGNE NA KUĆNU ADRESU: Biće besplatno, evo kako možete da ga dobijete!

Ministarstvo unutrašnjih poslova,u saradnji sa Kancelarijom za IT Vlade Republike Srbije,pokrenulo je novu uslugu na portalu eUprave za izdavanje Uverenja o (ne)kažnjavanju, odnosno ono će građanima ubuduće biti dostavljano na kućnu adresu.

Imajući u vidu da trenutno nije moguće preuzimanje ovog dokumenta na šalterima MUP-a, Uverenje o (ne)kažnjavanju će građanima, koji elektronskim putem podnesu zahtev, biti dostavljeno na adresu prebivališta. Do okončanja vanrednog stanja naknada za uslugu dostavljanja neće se naplaćivati.

Podnošenje zahteva na portalu eUprave omogućeno je putem elektronskog sertifikata instaliranog na ličnoj karti korisnika usluge.

DRŽAVNE SUBVENCIJE ZA KUPOVINU AUTOMOBILA?! Nemački auto-gigant ima rešenje za pad prodaje

U zavisnosti od svrhe za koju je potrebno Uverenje o (ne)kažnjavanju, na elektronskom servisu je potrebno platiti propisanu republičku administrativnu taksu, osim u slučajevima kada su podnosioci zahteva oslobođeni od plaćanja.

HRVATIMA MUKA OD KORONE: Za Štab civilne zaštite Trgovačka komora ima samo jedan zahtev!

Ovo plaćanje na portalu može se izvršiti svim platnim karticama (viza, master, maestro i dina karticama), elektronskim bankarstvom, kao i opštom uplatnicom.

HOTELI PROMOVIŠU NOVI VID TURIZMA: Gosti ulažu u putovanje, za manje novca dobiju mnogo više!
Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE
 
Čitajte Zaštitnik potrošača:Zastitnikpotrosaca.rs

BONUS VIDEO