21.02.2022.

19:31 >> 19:37

Foto: Informer/Moj Beograd printscreen

Vesti

ŠOKANTAN SNIMAK KRAĐE GORIVA NA PUMPI! Evo kako vam je u rezervoar sipano manje nego što ste platili! (VIDEO)

Šokantan snimak osvanuo je na društvenim mrežama gde se jasno vidi kako radnici pumpe potkradaju mušterije prilikom točenja goriva.

Radnja se odvija na benzinskoj pumpi Slap u beogradskom naselju Konjarnik na kojoj je čovek poverio radnicima pumpe da mu sipaju gorivo, a on je za to vreme ušao u objekat da bi platio kupljen benzin.

Međutim, radnik u određenom momentu prekida točenje goriva u rezervoar i pištolj premešta u kanticu koju puni, a onda se trkom udaljava od automobila.

- Čovek na Slap pumpi na Dušanovcu ostavio BMW da mu napune. Kada je otišao unutra, jedan od radnika donosi kanticu, pune kanticu i beži na drugi kraj pumpe, a ovaj kao uredno sipa kako je ovaj tražio - piše u komentaru objavljenom uz snimak na stranici Moj Beograd.

Podsetimo, u više navrata smo pisali kako su mušterije na raznim pumpama imale problem jer im je rezervoar sipano više goriva nego što po fabričkoj specifikaciji može da stane u rezervoar.

Informer

Međutim, kad god bi se aparati proveravali, ispostavilo se da je sve u redu. Ovaj snimak objašnjava kako je uopšte nešto tako moguće, ali i da je ova krađa vrlo organizovana.