28.01.2024.

16:11

Foto: Privatna arhiva

Vesti

Beograđanka kupila poznate farmerke i shvatila da je prevarena: "Ostala sam bez njih, kao i bez novca" (FOTO)

Milica je odlučila da svoje iskustvo podeli sa svima, i upozori sve ljude da paze gde i šta kupuju, a glavni savet joj je da pogledate robu dobro, dok ste još u radnji i da ne dajete novac dok se ne uverite da je sve kako treba. 

- Posle duže potrage za idealnim farmerkama (u moru istih i nekvalitetnih komada) napokon sam pronašla na internetu u prodavnici Levis "720-ke“ sa elastinom. Vodeći se svojim iskustvom i iskustvom mojih roditelja, kao generacijski korisnici ove marke oduševila sam se modelom i bojom i pomislila sam „nema veze što su skuplje, trajaće mi i vrede taj novac - priča Milica za Informer. 

Akcija joj "zamalaza" oči. 

- Otišla sam u prodavnicu, probala ih, zadovoljno otišla do kase i ne pregledajući ih platila 6200 dinara, sa popustom od čak 60% (puna cena je bila 15.490 dinara). Kako to obično radim pre samog plaćanja, ali sad od uzbuđenja ne uradih, pregledala sam ih čim sam izašla iz radnje i gle čuda videla da su na levoj nogavici odmah ispod zadnjice istanjene kao da su dugo nošene. Istog mometa sam se vratila i rekla radnici, a ona je začuđeno rekla da sam u pravu i da zaista kao da će da "progledaju“. Međutim, rekla mi je da nema druge u mom broju i da ih nosim, pa ako se iscepaju da donesem i zamenim, na šta sam ja rekla da ne dolazi u obzir jer znam da mnogo puta revizorske kuće proglase krivim kupca iako je evidentno da je stvar lošijeg kvaliteta nego što sme biti - priča nam. 

"Novac nazad ne možete da dobijete"

- Ipak sutradan sam došla u radnju i vratila farmerke (nisam ih nosila), na šta su mi radnice rekle da novac ne mogu da dobijem nazad već samo gift karticu u tom iznosu, što i nije po Zakonu, ali ja se nisam žalila jer sam svakako želela baš te farmerke samo da pošalju drugi komad iz Novog Sada (u Beogradu ih više nije bilo).

U dva grada, situacija je bia ista. 

- Posle svih peripetija i dana čekanja, uz dobru volju radnice, farmerke su stigle iz Novog Sada, ja ih uredno probala i uočila da su kod džepa na zadnjici već pred pucanje, međutim od sveg nerviranja i čekanja odlučila sam da ih ipak uzmem i odnesem kod šnajderke koja će te iste džepove samo ojačati - prepričava devojka i nastavlja:

- Farmerke nisam niti jednom obukla, već isti dan odnela da se ojačaju i nakon toga imala sam i šta da vidim. Naime, krojačica ih je perfektno uradila, kao i uvek do sada, međutim kako je sa mašinom proštepala džins je krenuo svuda da se „otvara“ -  jer je truo!

Za Miličin problem, rešenja nije bilo. 

- Sada pošto sam farmerke doradila, više ne mogu ni da ih vratim niti išta da učinim sa njima, a pitanje je trenutka kada će se potpuno pocepati. Pozvala sam prodavnicu, požalila se, i zaista radnici su se maksimalno saosećali sa mojim gnevom i rekli da na žalost nemam kome da se žalim.

Upozorenje i savet za sve!

- Ovim putem apelujem na sve ljude da pre nego što kupe bilo kakvu stvar i koju pamte iz svoje mladosti kao simbol za „neuništivu robu“ da ne bacaju pare na iste brendove jer to više nije taj kvalitet. Student sam i strpljivo sam odvajala novac za te spektakularne Leviske koje uz sav popust nisam malo platila, a dobila sam trule farmerke koje ću nositi do sledećeg pucanja - zaključuje Milica za naš portal.