04.02.2016.

13:11

Foto:

Zabava

ŠUMSKI FESTIVAL! Ljubitelji prirode ovo je prava stvar za vas: muzika, livada i fantastična atmosfera!

Organizatori ovog festivala tvrde da je mesto pristupačno i čarobno lepo.

- Prostor je uvučen u kotlinu sa prelepom šumom i livadom koja je kao stvorena za ovakva dešavanja. U produzetku se nalazi "Kumova česma" iz koje izvire voda koja je simbor prijateljstva (o toj priči ćete više čuti ukoliko se odlučite na ovo putovanje) . Na kilometar od mesta dešavanja nalazi se i muzej kamena, kao i manasti Sveta Petra i Sveta Pavla, reka Ribnica i Ribnička pecina - poručuju organizatori.

Jedini uslov za posetioce je da čuvaju prirodu i da je kada krenu put svojih svakodnevnih obaveza ostave čistu i netaknutu kakvu su je zatekli.

Uz predivnu prirodu, organizatori su se postarali i da omoguće odgovarajuću muziku, a lista izvođača je više nego zadovoljavajuća, Middle mode, Octohertz, Tropical Bleyage, Side Winder i drugi. Ono što je veoma važno na ovakvim festivalima su i dekoracije, a za njih će se ove godine pobrinuti Zen.IT Creative Society.

Mnogim posetiocima će se dopasti i prodajni prostor gde će umetnici prodavati ručno pravljeni nakit, maske, slikati na licu mesta i još mnogo toga, a posetioci su dobrodošli da učestvuju u radionicama.

Ukoliko niste znali gde ćete biti 18-19 juna, mislimo da sad znate. Predivan ambijent, odlična muzika, divni ljudi, mislimo da je ovo pravi događaj za vas i da bi bila velika šteta da ga propustite.

Tagovi: