04.02.2016.

22:03

Foto:

Zabava

GLUMAC SE BORI ZA ĆERKU Balerina na sudu pokušava da dobije starateljstvo!

Tužbu za starateljstvo je podnela Jelena, a on je odgovorio protivtužbom. Aleksandar i Jelena živeli su u vanbračnoj zajednici tri godine, boravili su u Beogradu, a nakon raskida Jelena se sa ćerkicom vratila kod roditelja u Zrenjanin.

Radojičić je pred sudsku zgradu došao dvadesetak minuta pre početka ročišta, nekoga je zvao mobilnim telefonom, a potom je otišao u kafić na jezeru kod suda. U sudskom hodniku bio je distanciran od supruge nekih desetak metara i nisu komunicirali. Oboje bivših vanbračnih supružnika bili su istrajni u stavu da neće davati izjave dok se sudski spor ne okonča. Kako dalje nezvanično sazanjemo, sudski postupak u ovom predmetu biće nastavljen uz određeno veštačenje.

BIVŠA ŽENA NAGAZILA GLUMCA: Balerina mali čoveče poješću te jednim pismom za novine!

Dok su čekali da suđenje počne, Aleksandar i njegova bivša partnerka Jelena nisu razmenili nijednu reč. Glumac je bio vidno neraspoložen.

- Stvarno je glup povod. Ne želim da dajem nikakve izjave. Razumem vaš posao, ali ovo su privatne stvari koje se ne tiču javnosti - rekao je Aleksandar Radojičić na našu molbu da prokomentariše epilog jučerašnjeg ročišta.

Inače, nakon okončanja ročišta, iz sudske zgrade prva je izašla Jelena, odmah je nekom telefonirala i sela u taksi. Glumac je izašao nešto kasnije, brzo se uputio ka automobilu parkiranom kod zgrade suda.

GLUMCA OPSEDAJU GEJEVI! Balerina priznao da ga spopadaju homoseksualci!

 

Tagovi: