02.03.2016.

22:53

Foto:

Zabava

(VIDEO) GARANTOVANO DOBAR PROVOD! "Ortodox Celts" za Dan svetog Patrika u Magacinu Depo!

U četvrtak, 17. marta od 21 čas oni će po prvi put nastupiti u Magacinu Depo. Ulaznice za koncert mogu da se nađu na svim prodajnim mestima eventtima, DD Ticketsa i u WinWin radnjama.

- S obzirom da se prethodnih godina ispostavilo da su prostori u kojima smo svirali bili previše mali da bi primili sve naše fanove i da su svi koncerti bili rasprodati, a imajući u vidu da pored dugogodišnje verne publike imamo i mnogo novih mlađih fanova, rešili smo da ove godine organizujemo koncert u većem prostoru koje će biti dovoljno velik za sve - poručio je Aca Seltik.

Povodom najvećeg irskog praznika Kelti će krenuti na turneju, koja će početi  5. marta u Požarevcu i nastaviti se samostalnim koncertom u Sarajevu, 12. marta.

BEOGRADSKI IRSKI FESTIVAL od 13. do 22 marta

Posle odličnih prošlogodišnjih nastupa i ove godine će imati mini turneju po Italiji, gde će nastupati u okviru San Patricio festivala, odmah posle beogradskog koncerta.

Inače, svoju karijeru su započeli izvođenjem isključivo irske folk muzike, da bi nastavili sa autorskim pesmama komponovanim u tom stilu. Pored verne domaće publike i pet studijskih albuma, najbolja potvrda njihovog rada jesu brojni fanovi koji čak iz Irske dolaze na na njihove koncerte.

 

Tagovi: