18.03.2016.

16:04

Foto:

Zabava

(VIDEO) POGLEDAJTE prvi TREJLER za rimejk filma "BEN HUR"

Reditelj filma je Timur Bekmambetov, a glavne uloge tumače Džek Hjuston, Morgan Frimen, Nazanin Bonijadi, Tebi Kebal, Rodrigo Santoro i Haluk Bilginer. 

(VIDEO) HAJKA ZBOG FILMA O USTAŠKIM ZLOČINIMA: Pogledajte zašto Hrvati prete autorima dokumentarca o masakru u Dvoru na Uni!

"Taramaunt" podseća na priču o imućnom Jevrejinu i plemenitom čoveku Judi Ben-Huru, koji bude prodat u roblje, nakon što ga je prijatelj iz detinjstva, Rimljanin Mesala, lažno optužio. Nakon više godina, oni se ponovo sreću i to u čuvenoj trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i povratiti ugled koji mu je svirepo oduzet. 

Prethodna verzija filma "Ben-Hur" snimljena je davne 1959. godine, po romanu Lua Volisa i u režiji Vilijama Vajlera. Film je osvojio četiri Zlatna globusa i 11 Oskara, čime drži rekord zajedno sa filmovima "Titanik" i "Gospodar prstenova: Povratak kralja" u broju nagrada Američke filmske akademije. 

PRVA EPIZODA U SUBOTU Počinje serija "Bićemo prvaci sveta"

U tom istorijskom spektaklu igrali su Čarlton Heston, Džek Hokins, Heja Hararit, Stiven Bojd, Hju Grifit, Marta Skot, Keti O'Donel, Sem Džafi, Finli Kari, Frenk Tring, Klod Hiter.

Tagovi: