23.03.2016.

16:26

Foto:

Zabava

BIKOVIĆ OSVAJA RUSIJU! Srpski glumac snima novi film u Moskvi!

Srpski glumac Miloš Biković trenutno snima četvrti film za rusko tržište! Posle uloge u "Sunčanici" Nikite Mihalkova, koja mu je otvorila mnoga vrata u tamošnjoj filmskoj industriji, mladi umetnik je dobio glavnu ulogu u ostvarenju "Preko ivice" reditelja Aleksandra Boguslavskog.

(FOTO) BIKOVIĆ ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ Evo kako je srpski glumac osvojio Njujork!

Informer

- Srećan sam zbog nove uloge i uživam u radu u Rusiji - kaže Miloš, koji u novom filmu tumači lik kockara Majkla koji želi da prevari kazino.

Srećan sam zbog nove uloge i uživam u radu
Miloš Biković

- Nikada do sada nisam radio ovakav žanr. Igram prevaranta koji upada u nevolju i susreće se sa protivnikom koji ima sposobnosti na granici paranormalnih i za sedam dana treba da zaradi dovoljno novca da sebi spasi život - objašnjava Biković za Informer.

Mlada ekipa

Miloš dodaje da je mnogo uzbuđen zbog rada na novom projektu, kao i da je veoma zadovoljan ruskim kolegama.

MILOŠ BIKOVIĆ PRIŽELJKUJE: Voleo bih da glumim kod Emira Kusturice!

4. film snima Miloš Biković u Rusiji

- Ekipa glumaca je mlada i super se slažemo. Prvi put mi se dogodilo da sarađujem sa rediteljem koji je od mene mlađi godinu dana i baš je zanimljivo - kaže glumac.

Premijera ostvarenja "Preko ivice" zakazana je za 2017. godinu, a Biković bi voleo da film bude prikazan i u Srbiji.

- Producenti filma očekuju saradnju sa internacionalnim distributerima, a nadam se da će i naša publika biti zainteresovana da ga pogleda - kaže glumac.

Prvi put snima i na engleskom jeziku

Public

Miloš, koji je do sada igrao u tri ruska ostvarenja: "Sunčanica", "Bez granica" i "Bezdušni 2", sada prvi put glumi na dva jezika.
- U ovom filmu imam zadatak da snimam na ruskom i na engleskom, bez akcenta. Do sada sam radio uloge na španskom i nemačkom - kaže glumac.
Glavnog junaka kroz film prate zanimljive situacije i izleti u svet mistike i parapsihologije, tako da će dosta scena biti snimano u studiju.
- Ne znam kako će projekat na kraju izgledati, ali sama zamisao je dobra i vredna pokušaja - priča Biković.

 

 

 

 

Tagovi: