14.04.2016.

14:58

Foto:

Zabava

SUSRET SA SAMIM SOBOM! Dobrodošli na promociju knjige o samospoznaji!

Uz prijatan muzičko-zabavni program i koktele posetioci će imati prilike da se informišu o četvrtoj knjizi poznate autorke. Za prijatnu atmosferu pobrinuće se Jasmina Trumbetaš, primadona beogradske opere, Darinka Paunović, pijanistkinja, Filip Pat, poznati violinista i Miša Ćirić, koji će biti zadužen za vođenje programa.

Inače, dr Svetlana Goga Kostić, sertifikovani trener Rekonektivnog isceljivanja i vodič kroz antistres mentalne treninge, svoju karijeru je posvetila očuvanju fizičkog, mentalnog i emotivnog zdravlja.

U svojim knjigama ona otkriva načine na koje možete samostalno da se izlečite od depresije, anksioznosti i drugih emotivnih smetnji. Do sada je napisala tri knjige, a ovom prilikom promovisaće i svoju četvrtu pod nazivom "Susret sa samim sobom".

Ovog puta autorka otkriva put ka samospoznaji i saznavanju svrhe života. Objašnjava da su uzroci svih problema ustvari potisnuta osećanja koja čuvamo u sebi od rođenja i zbog toga ukazuje na značaj najdubljih emocija u svim sferama života.

Jedna od najbitnijih tema ove knjige jesu upravo partnerski i intimni odnosu u kojima najčešće nismo iskreni prema sebi, a time ni prema partneru. Ona objašnjava zašto je važno skupiti hrabrost i zaviriti u sebe kako bi se upoznalo pravo ja.

Čitanjem ove knjige spoznaćete kako da osvetlite i transformišete potisnute emocije.

 

Tagovi: