18.04.2016.

18:32

Foto:

Zabava

OBARA REKORDE! Film "Knjiga o džungli" zaradio 290 miliona dolara!

Novi film Diznijevog studija naišao je na odlične kritike, te je list "The Hollywood Reporter" primetio da je "izuzetno lep za gledanje, a poduprt zvezdanom vokalnom ekipom".

 - Od fantastične prve scene (dodatno naglašene 3D tehnikom), koja glatko prelazi iz Pepeljuginog zamka s početnog logoa u okruženje džungle, reditelj Džon Favro u svom novom filmu odmah želi dobrodošlicu u savršenu divljinu sa mnogo detalja za koju bi se svi zakleli da je prava. Izuzetan vizualni kvalitet i realna animacija životinja dovoljni su da vas potpuno zadive - primetio je kritičar Tod Mekarti.

Kritičar časopisa "Variety" Andrju Barker je ocenio da su efekti na životinjama izrazito uspešni, kao i da je tim za vizuelne efekte veoma živo izradio svako drvo, vodopad i cvet Kiplingovog potkontinenta.

 - Seti (Nil Seti koji igra Moglija) poseduje prirodnu opuštenost pred kamerama, i ono što je možda najvažnije za ovakav film, on zaista deluje kao da se zabavlja -  dodao je Barker.

(VIDEO) MOGLIJEV ČAROBNI SVET! Večeras premijera filma "Knjiga o džungli"!

"Knjiga o džungli" je nova igrana avantura o Mogliju, dečaku koji je odrastao sa čoporom vukova.

Nateran da napusti jedini dom koji je do tad poznavao, Mogli će se upustiti u zadivljujuće putovanje na kome će otkriti samog sebe, a vodiće ga strogi panter i mentor Bagira i medved slobodnog duha Balu. 

Usput će Mogli sresti stvorenja iz džungle koja nemaju najbolje namere, uključujući Ka, pitona čiji će zavodljivi glas i pogled hipnotisati dečaka, i šarmantnog kralja Luja, koji će pokušati da navede Moglija da mu oda tajnu kako da dođe do smrtonosnog i varljivog Crvenog cveta: vatre.

Životinjama glasove su pozajmili Idris Elba, Ben Kingsli, Bil Mari, Skarlet Johanson, Kristofer Voken.

Tagovi: