06.05.2016.

22:39

Foto:

Zabava

SEĆANJE NA MADŽGALJA Ana Sakić: Čuvam sve Marinkove poruke!

-  Tresem se. Strašno mi je teško da pričam o tome. Mi smo bili mnogo dobri prijatelji još od Akademije. Nas dvoje nismo imali mnogo zajedničkih projekata, naše druženje je bilo isključivo privatno - kroz suze se priseća Ana, koja odbija da poveruje da je njen prijatelj i kolega Marinko Madžgalj preminuo tako mlad, u 38. godini života.

(VIDEO/FOTO) 40 DANA NEPREBOLNE TUGE: Na pomenu Marinku Madžgalju porodica i prijatelji

Glumica kaže da svaki dan pomisli na njega, a da bi ga sačuvala od zaborava, priseća se njegovih reči podrške kada je zbog karijere morala da otputuje iz Srbije.

- Kada sam otišla u Ameriku, on je bio jedini kolega sa kojim sam se non-stop čula i davao mi je ogromnu podršku. Još uvek imam njegove poruke u telefonu koje nikada neću obrisati. Ne mogu da prihvatim da ga više neću videti - kaže Ana koja veruje da će se njih dvoje jednog dana ponovo sresti na nekom boljem mestu.

MARINKOVA DRAMA: Doktori su rekli da će živeti tri meseca, izdržao je još pet!

- Strašno je to što nije sa nama, ali verujem da je toliko toga ostalo nedorečenog i neispričanog da moramo ponovo da se sretnemo na nebu i da dovršimo naše razgovore - kaže glumica i dodaje:

Volela sam izlaske sa njim i provode. Voleli smo kafanu i naši razgovori su zaista bili posebni. Naše priče su bile otvorene i poveravali smo tajne jedno drugome. On mi je bio više od kolege.

VELIKA LJUBAV BEZ SREĆNOG KRAJA: Kako su se voleli Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj!

Tagovi: