09.05.2016.

11:22

Foto:

Zabava

STIŽE LATINO ZAVODNIK Enrike Iglesias od danas u Beogradu!

Sinoć je održao prvi nastup na Balkanu, u Zagrebu, na kome je proslavio i svoj 41. rođendan a već danas, slavlje će nastaviti u Beogradu.

Prema brojnim svedočenjima fanova sa prethodnih koncerata, sasvim je verovatno da Enrike neće dugo izdržati na bini, već da će se često silaziti među svoje obožavaoce i pevati zajedno sa njima. Bliske susrete omogućiće mu i kao što smo ranije naveli, specijalna krila koja se nastavljaju na glavnu binu sa obe strane, duga pista kroz ceo fan pit ali i druga bina pozicionirana u parteru.

Interesovanje za koncert u Beogradu je veliko! Rasprodate su VIP tribine a jako malo ulaznica je ostalo za fan pit i parter! 

Još uvek nije poznata precizna lista pesama koje ćemo čuti sutra u Beogradu ali prema ranijim koncertima moguće pesmu koje će izvoditi su:  Tonight (I'm Lovin' You),  I Like, Heartbeat, Bailamos,   I'm a Freak, Be With You,  Cuando me enamoro,  El perdedor, Por amarte, Stand by me, Hero, Loco, Be With You, Escape, Nunca te olvidaré, Bailando, I Like It, Experiencia religiosa, Not in love...

Atmosferu na koncertu pojačaće bogata rasveta sa laserima i odlično ozvučenje a za scenske efekte biće zaduženi brojni topovi sa konfetama najrazličitijih boja i beli baloni u ogromnim količinama.

Multitalentovani i višestruko nagrađivani umetnik koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešni tekstopisac, producent, plesač i glumac, prodao je preko 100 miliona albuma širom sveta a prestižan magazine Billboard “krunisao” ga je sa čak dve laskave titule: “Kralj plesa – The King of Dance” i “Kralj latino popa – The King of Latin Pop”! Jedan je od retkih izvođača koji se može pohvaliti višemilionskom bazom fanova i sa preko milijardu pregleda samo jedne pesme na YouTubeu “Bailando''. 

 

Tagovi: