25.10.2016.

19:02

Foto:

Zabava

(VIDEO) PAŽNJA! SRBI SNIMILI DOBAR KRIMIĆ! Filmski kritičari pohvalili seriju "Ubice moga oca"!

Srbi su napokon uspeli da snime dobar krimić, smatraju domaći filmski i televizijski kritičari koji su pogledali prvu epizodu serije "Ubice moga oca" Predraga Antonijevića, koja je u nedelju uveče emitovana na RTS.

Sagovornici Informera tvrde da je ovaj triler, u kom igraju Nebojša Glogovac, Vuk Kostić, Dragan Mićanović, Tika Stanić, Jelisaveta Orašanin, nešto najbliže holivudskoj produkciji kod nas.

IZA SCENE Evo šta rade Glogovac i Jelisaveta kad se kamere ugase!

Kaskamo za Hrvatima

Filmski kritičar Ivan Karl kaže da je ova serija pozitivan iskorak na srpskom televizijskom tržištu.

Drugačija
Serija se razlikuje od svega što smo gledali do sada
Janko Baljak

Informer

Na pitanje da li domaća publika, navikla na komedije i serije u seoskom ambijentu, može da zavoli kriminalistički žanr, Vojnov odgovara:

- Nadam se da će naša publika biti radoznala prema srpskoj varijaciji ovog poznatog televizijskog žanra, a zatim i da će ga prihvatiti. Do sada je bilo nekoliko serija sa krimi zapletom, a u poslednje vreme su "Jagodići" postigli solidan uspeh. Ključna stvar će biti u rukama autora - koliko će svet koji oni prikazuju biti sličan svetu sa kojim se publika identifikuje - ističe Dimitrije.
Reditelj Janko Baljak ocenjuje da napokon imamo Holivud u Srbiji.

Promo

- Serija se razlikuje od svega što smo gledali do sada. Vidi se da je režiju radio dobar zanatlija. "Ubice moga oca" najviše liče na nešto što smo tog žanra gledali u Holivudu. Videćemo kako će dalje teći priča. Glumci su veoma dobri i dosta se razlikuje od ostalih serija na RTS. Pravo je osveženje - tvrdi Baljak.

Prvu epizodu možete pogledati na ovom linku: "Ubice moga oca"

MARKO MIŠKOVIĆ SNIMA SERIJU ZA RTS! Tajkunov naslednik, koji je osuđen zbog utaje poreza, tajno radi sa javnim servisom!

Gledanost prve epizode prevazišla očekivanja

Promo

Marko Novaković, odgovorni urednik Redakcije dramskog i domaćeg serijskog programa RTS i urednik serije "Ubice mog oca", kaže da je gledanost prve epizode nadmašila njihova očekivanja.
- Gledanost prve epizode je bila odlična! Rejting 15.5, šer 33.3 i ukupan udeo u populaciji od 46,4 procenata nadmašio je čak i našu predviđenu projekciju gledanosti. Istina je da smo očekivali visok rejting, ali smo bili i oprezni s obzirom na to da se domaće serije ovog žanra nisu do sada proizvodile i prikazivale kod nas - ističe Novaković.

 

 

 

Tagovi: