29.12.2016.

16:10

Foto:

Zabava

TALENTOVANI MALIŠANI Pesmom i igrom uz podršku Minja Subote oduševili Beograđane!

Festival pesama, igara, dramskih odlomaka i imitacija vodio je dojen dečijeg stvaralaštva Minja Subota. Na sceni je nastupilo preko stotinu dece, a najvećem broju njih ovo je bio prvi scenski nastup u životu.

- Bilo mi je odlično, uopšte nisam imala tremu. Jedino od reflektora nisam videla mamu u publici, ali je ona mene videla lepo. Ja sam imala zadatak da na vrhu scene kažem moju omiljenu pesmu, a na kraju odigram i zadatu koreografiju. Mislim da sam bila dobra i jedva čekam sledeći nastup - otkrila nam je desetogodišnja Teodora, jedna od učesnica programa i polaznik škole za talente.

Osim „novopečenih“ scenskih umetnika, u publici smo videli i „veterane“ UMS-a, danas filmska i TV lica.

- Ovaj susret naših nekadašnjih polaznika, a danas afirmisanih profesionalaca i njihovih naslednika je pravo bogatstvo UMS-a. Nakon 27 godina rada pokazuje se da je ceo proces rada naše škole daleko prevazišao bilo koju vannastavnu aktivnost i ponosni smo na to. Brojne generaccije mladdih ljudi koji su prošli našu školu za talente danas su uspešni glumci, pevači, novinari, koreografi... - izjavio je direktor UMS-a, Boško Kozarski.

 

Tagovi: