20.01.2017.

09:49

Foto:

Zabava

(VIDEO) MET DEJMON u epskoj avanturi "Veliki kineski zid" u bioskopima

Kad talasi zastrašujućih zveri koje nameravaju da prožderu svet, opkole masivnu strukturu, njegova potraga za bogatstvom pretvoriće se u putovanje ka herojstvu kad se priključi ogromnoj armiji elitnih ratnika i suoči s nezamislivom i naizgled nezaustavljivom silom.

U režiji jednog od najfascinantnijih vizualnih stilista našeg doba, Džanga Jimoa, ova akciona fantazija predstavlja njegovu prvu produkciju na engleskom jeziku i najveći film koji je ikad snimljen u celosti u Kini. Da bi stvorio „Veliki kineski zid“, Jimou je okupio izvanrednu ekipu koja predstavlja najbolje ljude Istoka i Zapada u jedinstvenoj globalnoj produkciji. Rezultat je spektakl ogromnih razmera koji se ne sme propustiti.

„Veliki kineski zid“ je smešten u drevnoj Severnoj Kini, dok plaćenik Vilijam Garin predvodi kvintet ratnika izmučenih u borbi, gladnih bogatstva, moći i slave. Jedan od njih, Francuz po imenu Bušard, poseduje znanje o novom oružju, eksplozivnom barutu koji im svima može doneti bogatstvo o kom sanjaju. Taj barut je toliko redak i vredan u to vreme da je postao „Sveti gral“ rata, smrtonosno blago za koje vredi umreti.

Dva preživela stižu do Kineskog zida i predaju se nepoznatoj vojsci koja se zove Bezimeni red i borave unutar zaštićenog okruženja po imenu Tvrđava grad, užurbanoj vojnoj ispostavi s neverovatnim tehnologijama koje im pomažu da zaštite stanovnike od nečeg zlog što se nalazi izvan zida.

Tagovi: