24.01.2017.

21:53

Foto:

Zabava

(FOTO) SPEKTAKL U SAVA CENTRU! Održana premijera filma "Vrati se, Zone"!

Sve oči bile su uprte u glavne glumce Brankicu Sebastijanović i Milana Vasića, koji su u nastavku popularnog filma, ovaj put u režiji Juga Radivojevića, zamenili Katarinu Radivojević i Vojina Ćerkovića, nekada popularnu Zonu i Maneta.

- Prezadovoljan sam, sve sam uložio u ovaj film. Ne sećam se najzanimljivijeg dela sa snimanja - rekao je Milan Vasić za Pink.rs i dodao da bilo divno sarađivati sa Brankicom, kao i da mu je najbitnije da film na jugu, odakle potiče, pobre pozitivne komentare.

Veliku pažnju javnosti privukla je scena u kojoj se Zona ljubi sa drugom devojkom u seriji, a budući da se glavna glumica po prvi put našla u ovakvoj situaciji, novinare je zanimalo da li strahuje zbog toga kako će ovu scenu prihvatiti domaća publika.

- Ne, ne strahujem i nije me stid. To je deo karaktera tog lika koji predstavlja moderno vreme i shvatanje, ona dolazi sa nečim inovativnim u Srbiju. To je umetnička sloboda - objasnila je lepa glumica koja je zasijala u glamuroznoj toaleti na crvenom tepihu.

Premijeru filma nisu propustile brojne javne ličnosti iz različitih sfera, pa su crvenim tepihom prodefilovali šef srpske diplomatije Ivica Dačić, glumac i voditelj Milan Kalinić, pevačica Ljupka Stević, kao i mnogi drugi.

REDITELJ ZONE ZAMFIROVE 2 ŠOKIRAO PUBLIKU: U filmu ima scena u kojoj se Zone ljubi u usta sa prijateljicom!

Tagovi: