31.01.2017.

12:32

Foto:

Zabava

BEN AFLEK ipak neće režirati svog Betmena

Aflek je debitovao kao Brus Vejn u ne tako blistavom filmu "Betmen protiv Supermena", videćemo ga sa maskom i u "Justice League", ali je u žiži ipak njegov projekat "Betmen" koji je trebalo i da režira. 

Međutim, umesto da se ekipa priprema za početak snimanja ovog leta, sada se traži novi reditelj. 

Kako je saopštio Aflek, odluku je doneo zajedno sa studijom "Vorner". 

 - Postoje neki likovi koji zauzimaju posebno mesto u srcima miliona ljudi. Ova uloga zahteva fokus, strast i moje najbolje moguće izdanje. Postalo je jasno da ne mogu da radim obe stvari na neophodnom nivou. U dogovoru sa studijom sam odlučio da pronađem saradnika i reditelja koji će zajedno sa mnom raditi na ovom velikom filmu. I dalje sam u projektu, pravimo ga, ali trenutno tražimo reditelja. Ostajem ekstremno posvećen projektu i jedva čekam da ga oživim zbog fanova širom sveta - saopštio je Aflek. 

Američki mediji su odluku povezali sa lošim kritikama i zaradom njegovog novog filma "Live by Night", a "Vorner" je saopštio samo da "podržava Afleka i da kompanija ostaje posvećena njegovom projektu". 

Aflek ostaje autor scenarija za film, zajedno sa prvim čovekom filmskog dela kompanije DC Džofom Džonsom. Jedino ime koje se spominje kao mogući režiser je Met Rivs, poznat po filmu Cloverfield i po novim "Planetama majmuna".

Tagovi: