29.11.2017.

10:54

Foto:

Zabava

(VIDEO) ZA SVE ONE KOJI NISU POGLEDALI! Film "Star Wars: Buđenje sile" 13. decembra ponovo u bioskopu

Projekcija će biti održana u bioskopima "Sinepleks" u šoping centrima "Ušće" i "Big", zatim u "Takvudu" i novosadskim bioskopima "Arena Sinepleks" i "CineStar".

Po završetku projekcije filma "Star Wars - Buđenje sile", svi koji na vreme obezbede svoje karte imaće priliku da prisustvuju i premijernim projekcijama filma "Star Wars: Poslednji džedaji". Ulaznice za sedmu i osmu epizodu kupuju se posebno.

Film "Star Wars - Buđenje sile" jedan je od najuspešnijih filmova svih vremena sa ukupnom zaradom na svetskim blagajnama od preko dve milijarde dolara.

U Srbiji film je pogledalo 167.000 ljudi, a premijera je bila veliki filmski događaj.

Ponoćne premijerne projekcije organizovane su u 32 bioskopske sale širom Srbije, bioskop u "Ušću" rasprodao je svih 11 sala, "Delta siti" pet, "Roda" tri, a "Arena Sinepleks" pet sala.

U osmoj epizodi "Star Wars"-a, koju je napisao i režira Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u prethodnom filmu, publika će ponovo gledati Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Domnala Glisona, Entonija Danijelsa, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. 

Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija Del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

"Star Wars: Poslednji džedaji" premijerno će biti prikazan 13. decembra, a na redovne reperotare srpskih bioskopa stiže dan kasnije.

Tagovi: