27.04.2018.

12:22

Foto:

Zabava

(VIDEO) ČISTA PERVERZIJA! Da li je ovo NAJŠOKANTNIJA POZORIŠNA SCENA u Srbiji ikada!

Naime, u ovom provokativnom delu jedna homoseksualka, jedan kukavica i preljubnik i žena čedoubica nalaze se u krugu Sartrovog pakla. 

Jelica Kovačević koja igra Sartrovu lezbejku donosi na scenu provokaciju i nagoni svoja druga dva "dželata" da priznaju svoje grehe i ispuste dušu jer su predodređeni da zauvek ostanu zajedno Strast i kukavičluk se mešaju u znoju zabluda i grehova koje su načinili na zemlji ne priznajući sebi stravične grehove koje su načinili.

Ipak, ono što publiku u Madlenijanunu najvše šokira svakako je eksplicitna lezbo scena između dve junakinje, kakva još nije viđena u našem pozorištu, a jedna od akterki, glumica Jelica Kovačević kaže:

- Uloga je zahtevna, igram homoseksualku i ubicu koja je mrtva u Paklu. Sartr je filozof, a želimo da ga približimo savremenoj publici i da oživimo likove kako bi se publika identifikovala sa njima kroz emociju i zavolela ih. 

Promo

Arijevska lepota i šarm glavni su aduti Jelice Kovačevi, ali bez obzira na talenat i rad koji je sveprisutan ,ona je svesna svojih nedostataka i slabosti, pa su česta preispitivanja sastavni deo njene svakodnevice. 

Ovu godinu započela je upravo ulogom u predstavi "Iza zatvorenih vrata", nastavila predstavom "Ovde" i najavljuje još dve premijere do kraja pozorišne sezone.

- Važno je napraviti balans, ali i najteže. Uloge definitnvno biram stomakom - tačnije srcem. Ovaj posao sam izabrala iz ljubavi - jednostavno volim da volim, u životu i na sceni. Bez ljubavi je hladno. A u Sartrovom Paklu nije nimalo hladno. Naprotiv! - kaže Jelica.

Priliku da uživo pogledate "Iza zatvorenih vrata" imaćete u Madlednijanunmu već 20. maja, od 20 časova, na Maloj sceni.

POGLEDAJTE JEDNU OD "NAJSPORNIJIH" CENA KONTROVERZNE PREDSTAVE:

Tagovi: