15.06.2018.

14:27

Foto:

Zabava

PROMOCIJA NOVIH UMETNIKA: Maturantima mlađe kolege poklonile premijeru predstave "Iza kulisa"

Ovaj komad je možda komplikovan za postavljanje ali je divan za gledanje. Komedija o jednoj glumačkoj trupi koja u prvom činu priprema farsu, u drugom činu je na turneji izvodi, samo što tada mi gledaoci prisustvujemo događajima otpozadi, iza kulisa, da bismo u trećem činu ponovo gledali poslednje izvođenje farse koja se pred očima publike raspada zbog unutrašnjih sukoba trupe. Maestralno izvođenje učenika škole, a sasvim sigurno budućih profesionalaca.

facebook


U ceremonijalnom delu svečanosti uručene su nagrade najboljim maturantima, a glavnu nagradu - Artista godine, ponela je Hana Selena Sokolović sa dramskog smera.

- Hana je potpuno predana umetnosti. Smela i kreativna tokom stvaranja pozorišnih komada. Najsvetliji primer učenika kakvim se „Artimedia" ponosi i kao uzor budućim generacijama, izdvaja - izjavio je direktor škole, Saša Mirosavljević.

Ova, već tradicionalna manifestacija, održava se već osmi put i privlači sve više pažnje kao svojevrsna promocija budućih profesionalaca u svetu muzike, filma i televizije. Artimedia, kao jedinstvena škola u Evropi, svake godine dokazuje da je pravilan pristup učenicima i njihovim potrebama, garant uspeha.

facebook


- Naša škola je uvela, možemo reći, dualno obrazovanje pre dualnog obrazovanja. Upravo taj praktični rad, koji, videli ste, deca imaju u najvećem procentu, pokazuje se kao ključ uspeha i rezultata koje smo danas posvedočili. Ponosni smo na naše đake i unapred se radujemo velikim karijerama koje su pred njima - zaključio je Mirosavljević.

Tagovi: